Introductie

Welkom op de website van zanggroep De Keltische Keilers uit Nunspeet. Het koor is opgericht in september 2008 en bestaat uit muzikanten en zangers met een gezamenlijk doel: gezellig samen muziek maken. De gekozen naam “De Keltische Keilers” staat symbool voor het genre muziek dat we brengen. We zingen Keltische volksliederen, met een Nunspeets karakter. Er is natuurlijk niets zo typisch Nunspeets als onze eigen Keiler. We wensen u veel plezier op onze website. Heeft u vragen, dan kunt u altijd met ons contact opnemen  via:  info@dekeltischekeilers.nl
In vrij korte tijd is ons koor De Keltische Keilers al redelijk bekend in Nunspeet en omgeving. We treden met een zekere regelmaat op diverse locaties op, zowel in binnenland als in het buitenland. 
In de tijd dat we bestaan hebben we een uitstekende geluidsinstallatie kunnen aanschaffen. 
Onze muzikanten vormen een zeer belangrijk deel van onze zanggroep. We hebben o.a de volgende instrumenten: gitaar, banjo, accordeon, fluit, mondharmonica en cajon. 
Wij repeteren in een mooie ruimte in het WijkOntmoetingsCentrum WOC op de binnenhof in Nunspeet.
Elke dinsdagavond tussen 19.45 en 21.30 uur zijn we daar te vinden. Inloop vanaf 19:00 uur. Iedereen is welkom om onze oefenavond te bezoeken!